Sportlov och födelsedagsmiddag

I går eftermiddag åkte vi ner till lantstället. Rs föräldrar bor ju där året om nuförtiden, och båda fyller år i slutet av månaden. Det var med andra ord en liten födelsedagsmiddag, trots att de inte egentligen firar. Vi hade trott att det skulle vara fullt på vägarna eftersom sportlovet börjar för kidsen i Stockholm i dag, men det var inte så farligt åt det hållet. Länen runtomkring har redan haft sportlov och borde ha varit på väg hem också, men de som bor åt de hållet verkade redan ha kommit hem.

Vi blev bjudna på fantastiskt god sjömansbiff, och sen blev det kaffe och hembakta bullar. Har inte varit där sedan i julas, men så fort det blir vår och varmt kommer vi nog att vara där ganska mycket. Jag är ju inte längre bunden till en arbetsplats, och vårdsverige brukar stanna på somrarna. Kommer alltså inte att behöva åka fram och tillbaka ett par gånger i veckan, utan kan stanna längre åt gången. Det är faktiskt ganska jobbigt att åka bil.

Bil

Det blev ett par timmar för mycket i bilen för kroppen i går, men ingen av oss var väl egentligen sugen på att sova över i en fuktig och kall stuga heller. Dessutom ska jag på massage i dag, så det hade blivit jobbigare att åka i dag än i går. Det ska verkligen bli skönt med massage, det var ju nästan två veckor sen sist jag fick en hel massage. Skulle inte tro att det är någon större idé att göra något på stan sen, med tanke på ungarnas sportlov. Och jag vill nog helst hem och vila ändå, känns det som…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/02/sportlov-och-fodelsedagsmiddag/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.