Vilka ska vara med och tävla om Finest Awards 2015?

Snart är det dags för Finest Awards 2015! Förra året var jag med i finalen för årets personliga blogg, vi får se hur det blir i år. Man kan nominera sina favoriter nu, och från och med den 20 februari kan man rösta på finalisterna. Finest Awards är Sveriges största tävling för bloggare, och Gala har ett samarbete med Finest Awards 2015 för att ge dig en chans att vinna biljetter till det prestigefulla bloggeventet och festen på Café Opera efteråt. En kväll av glamour, vinnare och hela Sveriges bloggelit på plats. Det är ju många kategorier, och tio bloggare att rösta på i varje kategori. Modebloggare, personlig blogg, träning eller heminredningsbloggar, vad gillar du bäst? Här är några av de som vann förra året.

Finest awards

Janni Delér
Årets nykomling. Janni började blogga under året och fick snabbt en bred läsarkrets. Hon är sambo med den professionella snowboardåkaren Jon Olsson, och skriver om mode och sin vardag både på svenska och engelska. Det är den glamourösa sidan som visas upp med mycket bilder på Janni, hennes outfits och resor.

Kenza
Årets kändisblogg. Kenza har gått från att bara skriva om livet som modell till entreprenör och tv-kändis i “Let’s Dance“. Hon reser jorden runt, har ett eget klädmärke och visar oftast upp sig i sina egna kreationer. En av Sveriges allra största bloggare som inspirerar många unga tjejer.

Hugo Rosas
Årets träningsblogg. Hugo lyckades knäppa många av favoriterna på nosen när han tog hem segern i kategorin årets träningsblogg. Han skriver inte bara om sin träning, utan även om familjelivet med Paula Uribe (som för övrigt vann pris för årets föräldrablogg) och deras barn.

Ina Finnström
Ina skrev om sin dotter som drabbats av cancer, om om hur livet vänder efter en sådan händelse. Hon skrev om en oviss vardag och fick många människor att engagera sig. Många hade förväntat sig att Kristian Gidlund skulle vinna kategorin postumt med sin blogg “I kroppen min“, men jag tyckte att det var extra roligt att Ina som inte redan var känd vann.

Viktor Frisk
Årets modeblogg, jag tyckte att det var väldigt roligt att titeln gick till en kille, för hur många tjejer som bloggar om mode finns det inte? Han klär sig i en klassisk herrstil alldeles rätt och delar med sig av bilder från bakom kameran till sina projekt. Både män och kvinnor som är intresserade av mode vi älskar att se vad han har i görningen.

Den 25 mars är det dags för själva galan, fullspäckad av glitter och glamour. Vilka bloggare är dina vinnare? Gå till Finest Awards sida för att nominera bloggare och sedan lägga era röster. Om du dessutom vill ha en chans att mingla med dina favoritbloggare är det bara att skriva upp sig på Galas sida för att förhoppningsvis vinna och få se dina stjärnbloggare i strålkastarljuset på galan. Kanske vi ses på Finest Awards 2015?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/02/vilka-ska-vara-med-och-tavla-om-finest-awards-2015/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.