Återbesök och vettig mat

Det blev inte något långt återbesök av vintern den här vändan. Det var mulet i fredags och snöade ett par centimeter under kvällen och natten, men i går var det hur fint som helst. Strålande sol som värmde. Likförbannat var det någon vettig person som skickade ut plogbilar över hela stan, och de få centimeter snö som kom och plogades bort smälte ändå i går.

Jag och R åkte hem till min kusin på födelsedagsfika i går förmiddag. Tårta och bullar som frukost nummer två, helt briljant när man druckit lite kvällen innan. Sen behövdes ingen lunch, och R var i garaget resten av dagen och sent in på kvällen, så det bara några mackor till middag för min del. Och en halv påse bilar. Kanske dags att börja äta lite mer vettig mat nu, det har blivit mackor och flingor till middag lite för ofta den här månaden när R har varit borta på kvällarna.

Smörgås med leverpastej. Falukorv. Smörgåsfascist. Dags att äta mer vettig mat.

I dag ska han ut och cykla, men jag tror att det bara är bokstavligt talat, och säkert inte hela dagen. Vet inte riktigt om han ska iväg efter det, men jag ska försöka luska lite och se om jag ska förbereda mig för att hitta på något i eftermiddag. Har inga ärenden eller större lust att hitta på något mer än en fika, men det vore kanske bra att handla lite mat. Mjölk, frukt, grönsaker och sånt som behövs fyllas på med varje vecka. När ska de modifiera fram bananer som inte går från lagom gulgrön till övermogen på två dagar?!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/03/aterbesok-och-vettig-mat/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.