Bänk-brist

Nä, det är inget vidare. I går kväll höll jag på att dö i matafärren, en riktigt stor stormarknad utan en enda bänk eller stol att sitta på någonstans i hela affären. Visserligen vill de väl inte ha folk som sitter i vägen, men har de tänkt sig att alla människor ska orka gå hela varvet runt? Så funkar det ju inte. Det fanns inte en enda bänk eller stol utanför affären heller, eller i foajen. Inte så trevligt. Min bänk utanför huset må vara översnöad på vintrarna, men den är i alla fall bra. Nej, vi har ingen snö nu.

Bänk med snö. Är det tänkt att jag ska sitta här? Jävla mög.

Jävligt konstigt att det inte finns någonstans att vila. När jag tänker efter har jag faktiskt aldrig sett någon äldre än medelålders där inne… Visserligen brukar vi handla på helgkvällar, och det är ju inte pensionärernas prime time, men lite märkligt är det.

Hur som helst. Mina axlar är så svaga att jag knappt får gaffeln till käften efter att ha lagat mat, armarna funkar liksom inte över midjehöjd. Nackspärren är värre än vanligt, ryggskottet är riktigt illa. Det hugger till och med när jag ligger helt stilla, eftersom musklerna får jobba ganska hårt ändå. Vaknade med feberfrossa i morse, helt utmattad. Jag skulle egentligen ha dragit iväg på massage, men det fanns inte en chans. Och utan massage blir det värre, men det gick inte att dämpa det värsta innan jag skulle i väg. Det blir en tidig kväll i kväll…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/03/bank-brist/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Mariamars 23, 2015 kl. 20:11
  • Svara

  Krya på dig, låter väldigt jobbigt, du borde verkligen ha rätt till personlig assistans.
  Hoppas det snart är bättre

  1. Ja, kanske det! Min sambo var visserligen med men han kunde ju inte bära omkring på mig och min röv är för stor för att klämmas ner i barnsitsen på en kundvagn. Tror jag är lite för mycket kontrollfreak och matnörd för att någon annan än han skulle handla åt mig än så länge, men någonstans måste jag ju dra en gräns och ge upp det också. 🙂 Tack!

    • Mariamars 23, 2015 kl. 22:06
    • Svara

    Ja det är ett jobbigt alternativ, personliga assistans ger ju en mer möjligheter om man kan få hjälp, men otroligt jobbigt också att en annan människa ska hjälpa en.

    Känner igen det där med att vilja ha kontroll.
    Men som idag hade du kanske kunnat fara på massagen om du haft hjälp, men det är inte lätt, vilken dröm det skulle vara att ha en frisk kropp……

    Hursomhelst hoppas det känns bättre imorgon ❤️

    1. Jo det är sant… Tack snälla, nu väntar sängen!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.