Bob Log III på Maskineriet

Ja, vad ska man säga… Var på en musikupplevelse i går kväll, Bob Log den tredje spelade en timme på Maskineriet. Karln var jävligt rolig, han hade lika gärna kunnat ägna sig åt stand up comedy som musik och förmodligen dragit lika mycket applåder. Själva musiken var precis som jag skrev för ett par dagar sen inget annat än blues punk guitar dance party, det var faktiskt en jävligt bra beskrivning!

Bob Log själv var iförd en slimmad, vinröd sammetskostym och en silverglittrig motorcykelhjälm som närmast liknade en discokula. Och en gitarr. Folk som hade vägarna förbi stället (vilket var många, eftersom det ligger bredvid Arlanda Express) kollade in och tappade hakan både en och två gånger. De flesta låtarna var ganska lika varandra, lite rått och bluesigt, lite fult (med flit) komp, och alla gick i samma tonart. Varför köra i någon annan än E när det är så smidigt?

Bob Log III på Maskineriet

Han hade ett jävligt coolt sound i mikrofonen i telefonluren som satt på hjälmen, men det var svårt att höra vad han sjöng. Snacket var inga problem, men de fantastiska texterna gick helt om intet. På slutet drog Bob Log ut på Vasaplan och spelade, och han drog till sig flera ganska förvånade blickar när han glittrade runt i någon minut.

På det stora hela en väldigt rolig show, två “ladies” från publiken fick sitta i hans knä under den sista låten. Den ena damen hette Stoffe och hade mustasch och långt hår, men utsikten kanske inte var optimal i hjälmen. Är jag imponerad av musiken? Nej, men showen var grym. Yeah!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/03/bob-log-iii-pa-maskineriet/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.