Dags för vårkläder!

Nu har jag rensat lite i garderoberna och lyft fram mina vårkläder, men det var faktiskt inte mycket jag ville bli av med. Ett par hemma-t-shirts som hade gått sönder och lite omaka strumpor bara, och nu har jag faktiskt plats för lite nytt också! Jag tycker att det är skönast att handla kläder online, eftersom det är så himla obekvämt för mig att trängas i butiker, och det ibland inte ens finns plats för rullstol i omklädningsrummen om den skulle behövas.

Jag har ett par butiker online där jag brukar köpa kläder, för jag vet att de passar bra på mig. Storlekarna är perfekta, så det blir liksom aldrig fel. Om man klickar sig in på butikernas webbsidor genom Erbjudandewebben, så får man dessutom några procent tillbaka på det man handlar, som man sen kan överföra till sitt bankkonto eller skänka till välgörenhet. Bra. De har även rabattkoder för fri frakt och andra rabatter till de butiker man får återbäring hos, och pengarna räcker helt enkelt lite längre.

Erbjudandewebben logo. Ska köpa vårkläder och får återbäring!

Precis vad jag behöver, alltså. Jag ska beställa lite nya vårkläder snart, några toppar och kanske ett par vardagsklänningar. Leggings behövs också, eftersom katten i stort sett alltid sitter i mitt knä när jag är ensam hemma och sitter vid datorn. Och så kanske en ny röd topp, eftersom R råkade krympa min i tvätten…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/03/dags-for-varklader/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: