Död lök

Jag hittade en gammal lök i skafferiet. Den hade förmodligen legat längst under eller bakom betydligt fräschare lökar, för den hade fått en ganska snygg frisyr. Eller höll den på att försöka växa fast någonstans så att den skulle få stanna kvar? Det är väldigt trevligt i mitt kök, så det är fullt förståeligt.

Lök med blast och ögon

Den var ändå på väg mot en säker död, för jag skulle laga mat. Till det jag lagade behövdes just en lök i den storleken, så R delade ut nådastöten.

Lök med blast och ögon

Det blev en god pastasås med lök och bacon, och jag tror inte längre att jag har några objudna gäster i mitt skafferi. Men det kommer säkert nya.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/03/dod-lok/

1 ping

  1. […] förut. Lök till exempel gror ju jäkligt fort när de ligger i ett varmt skafferi, som jag har visat förut. Bara den gamla kylen försvinner från köket snart så att det går att ta sig fram så blir det […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.