En liten tröja!

Haha, R tvättade kläder häromkvällen, han körde en maskin svarta strumpor och handdukar i 60 grader, men av någon anledning råkade en av mina tröjor följa med i maskinen. Det var en klarröd långärmad bomullströja som jag köpte i somras någon gång. Visserligen billig, och jag har inte använt den förrän nu och därmed inte tvättat den heller. Förrän nu när R gjorde det alltså, men min tröja skulle tvättas i 30 grader…

Det var nog tur att tvätten i maskinen var svart, annars hade vi haft en maskin full med rosa strumpor och handdukar.Det roliga i det hela var när R hade tömt tvättmaskinen och upptäckt att min tröja hade råkat följa med på en svängom, för den såg lite liten ut… Han kom ut i vardagsrummet där jag satt och höll upp tröjan och frågade lite skamset:

Ska din tröja se ut så här?

Tvättmaskin

Haha! Kunde inte göra annat än att skratta åt det, för det är ju sånt som händer. Har inte provat tröjan sedan tvätten men den var ganska tajt till att börja med, så jag har inga höga förhoppningar. Den var i alla fall tajt över axlarna, men det såg ut som om ärmarna hade krympt mest. Ja, vi får se, annars kanske jag tvingar med R på en ny shoppingtur…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/03/en-liten-troja/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.