Godaste juicen hittills!

Den hittills allra godaste juicen består av två apelsiner och ett par deciliter hallon. Lagom syrligt, lagom sött och helt underbart somrig! Dessutom blev färgen ljuvlig, rosa med gult skum. Längtar till sommaren och alla de frukter som det är säsong för då, ni kan ju föreställa er hur många härliga juicer jag ska göra!

Juice på apelsin och hallon från råsaftcentrifug. Godaste juicen hittills!

Tänk er juice på honungsmelon, persikor eller varför inte jordgubbar! Skulle kunna tänka mig att juice gjord på jordubbar och en liten bit rabarber skulle bli helt sjukt god. Jag älskar verkligen min råsaftcentifug. Visst, den tar en massa plats på köksbänken, men det bekommer mig inte det minsta. Det kanske blir trist om jag tråkar ut er med alla mina juiceexperiment med tiden, men det bekommer mig inte heller. Den där maskinen ger lite mer njutning i livet.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/03/godaste-juicen-hittills/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: