Hamstrar spinning round and round

Jag hade en riktigt miserabel kväll i går, mer om det sen, men på kvällen såg jag ett videoklipp på YouTube som fick mig att skratta så att tårarna sprutade. Jag bara måste dela med mig av det! Det handlar om ett par hamstrar som kutar i ett slags hamsterhjul, och det går sisådär.

Jag inser nu när jag ser att klippet har haft 13 miljoner visningar redan att jag kanske är helt bakom (och det brukar jag inte vara när det gäller söta eller roliga djurklipp!), men så får det vara. Det är ju tur att det dyker upp tusentals timmar med roliga klipp på katter, hamstrar eller andra småkryp varje dag. så att jag får lite nya saker att roa mig med! Men kolla in den här videon nu och försök låta bli att le lite!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/03/hamstrar-spinning-round-and-round/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.