Kommit i form

Hurra, jag har kommit i form! Nu menar jag sjävklart inte något som har med viktnedgång eller för att slippa bada i vassen i sommar, tvärtom. Jag har lyckats gå upp i vikt, ungefär tre kilo på en och en halv månad. Med tanke på att mina mediciner dödar min aptit så få man nog säga att det är en stor bedrift! Det har gått åt en hel del godis och jordnötter, för det är det enda jag lyckas mula i mig fast jag egentligen inte är hungrig eller sugen på något. Och jordnötssmör.

Jordnötssmör från Fitnessguru

Av erfarenhet vet jag att de där tre kilona kommer att behövas efter operationen. Det går åt så mycket energi när man har ont, och det måste finnas att ta av för kroppen att läka också. Och eftersom jag kommer att äta ännu mer smärtstillande någon vecka efteråt så kommer jag antagligen inte ha någon jätteaptit heller. Vet inte hur pass rörlig jag kommer att vara, och därmed inte heller hur mycket mat jag kommer att orka laga. Tänk om godis och jordnötter var något det gick att få ersättning för, det vore ju nåt. Det är en extra utgift jag tillfälligt har fått, enbart på grund av min sjukdom, men det räknas ju inte som specialkost direkt.

Ja, jag skämtar, men eftersom man inte får ersättning för specialsäng efter att man har sovit sittandes i en fåtölj i 18 månader, eller en rullstol när man inte kan gå eller använda kryckor, så är det fan i mig ingenting som överraskar eller förvånar mig.

Hur som helst, jag är i form och redo, men har inte fått någon kallelse ännu. 4-6 veckor sa de, för nästan tre veckor sedan. Som jag nämnde tidigare vore det ju bra om det blev gjort före påsk, men det lutar ju inte direkt ditåt. I vilket fall som helst är jag redo, och jag har både godis och nötter kvar. Win.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/03/kommit-i-form/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.