Middag och födelsedagsfika

I går kväll åkte jag och älskaren R hem till bästa M på middag. R har hjälpt till med Ms bil några gånger, och det var någon slags tack-för-hjälpen-middag, fast vi inte behöver någon anledning att ses över en middag egentligen. Jag är så himla trött i kroppen på kvällarna, och orkar därmed inte heller vara särskilt sällskaplig om jag har haft ont. Och det har jag.

Det bjöds på en helfransk kväll, enligt önskemål på skoj av R. Champagne, confit de canard och fondant, väldigt gott. M hade visserligen inte lagat ett dugg av det själv, men det blev så mycket mer tid till att umgås på det sättet. Jag var tyvärr alldeles för trött för att orka med särskilt länge, och strax efter elva var det dags att bege oss hemåt. Hade en väldigt trevlig kväll, och tydligen är han skyldig oss minst en middag till. Låter bra.

Tecknad anka eller gås. Fransk middag med confit de canard.

I dag hälsar vi på min kusin och hans familj, för första gången sedan de bytte huset mot en lägenhet i stan. Det är födelsedagsfika på gång, och jag kan tänka mig att det bjuds på diverse godsaker. Och det är alltid kul att träffa släkten, för trots att vi alla bor på samma sidan av stan så blir det inte särskilt ofta. Efter det har R tänkt skriva ihop saker i garaget resten av dagen, och jag gör väl som vanligt ingenting. Det orkar jag i alla fall med.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/03/middag-och-fodelsedagsfika/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.