Mix & Go

Nu är det ju en massa snack om juice här, efter att jag fick min råsaftcentrifug som är helt underbar! Det blir ju oerhört gott att pressa sin egen juice, men den enda nackdelen med att göra det är jobbet. Man kanske måste skära itu eller skala frukt och grönsaker, och man måste diska delarna efteråt. Ibland vill man ha något gott att dricka som går snabbt att göra, och som inte tar en jäkla massa plats och efterarbete. Och för det har jag en ny favorit – Mix & Go from Teisseire.

Mix & Go från Teisseire. Apelsin och persika, Sommarfrukter, Äpple och svartvinbär. Gott, praktiskt!

Det är extremt högkoncentrerad, sockerfri saft i en helt sjukt smart och praktisk liten förpackning. Den är mindre än en dosa snus, och räcker till 5 liter saft. Man öppnar helt enkelt locket, vänder upp och ner på ”flaskan” och klämmer ut en lagom mängd i glaset, eller så har man med sig den i väskan och smaksätter vattnet när man är ute. Var och en av de tre smakerna jag har, apelsin och persika, äpple och svarta vinbär samt sommarfrukter är riktigt goda, men apelsin och persika är helt klart min favorit. Funkar självklart utmärkt att smaksätta kvarg eller yoghurt med också.

Jag köpte en annan sorts saft förra månaden. En glasflaska som rymde en halvliter, men som skulle spädas 1 + 3. Det blev bara två liter av hela den tunga flaskan jag bar hem, och dessutom innehöll den en hel massa socker och kalorier som jag helst hade sluppit. Mix & Go innehåller knappt några kalorier och inget tillsatt socker, så jag vet i alla fall vad jag bär hem nästa gång jag vill ha något annat än kranvatten att dricka! Rekommenderas varmt – särskilt varianten med apelsin och persika, som är riktigt somrig och underbar!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/03/mix-go/

2 kommentarer

  1. Åh jag älskar dom där! Fick testa via buzzador ifjol. Och åh så goda! Apelsin och persika = mumma!

    1. Ja, jag blev verkligen glatt överraskad, och den med persika och apelsin är ljuvlig!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: