Norrlandsbesök

Jag saknar bästa E. Han var ju och hälsade på mig i fredags, och så sågs vi en stund i lördags också, men innan dess har vi inte setts sedan i augusti. Det är jävligt länge när det gäller en av mina allra närmaste. Inte för att det förändrar något när vi väl ses, men jag vill ju att vi ses oftare. Därför planerar jag ett norrlandsbesök innan jag ska operera mig. De sa att det vara fyra till sex veckors väntetid för operationen, men man vet aldrig. Därför tänkte jag vänta tills jag får kallelsen, innan jag bokar biljetten.

Det blir självklart flyg upp, det finns inte en chans att jag orkar sitta och skumpa runt på en buss i åtta timmar. Har inte heller någon lust att köra upp, för det skulle ta ännu längre tid eftersom jag måste stanna och vila ofta. Dessutom är det inte okej att köra bil med alla mediciner. Har för mig att det går att hitta flygbiljetter som är ganska billiga om man åker på konstiga tider, och det går ju utmärkt för mig.

flygplan i luften mot en blå himmel. Dags för ett norrlandsbesök

Jag har redan sålt in idén om ett norrlandsbesök till E, och det passar bra för honom. Det går säkert att hitta en helg när det inte gör något för R att jag är borta heller, för han har 60-timmars veckor då och då nu, och håller dessutom på att bygga en grej på helgerna. Det känns visserligen inte så lockande att åka norrut på vintern, men det kanske kan hinna bli lite vår där också innan jag åker. Det lär inte bli förrän om ett par eller tre veckor, men det vet jag som sagt inte förrän kallelsen kommit. Ja, vi får se hur det blir. Vi måste i alla fall umgås mer, för vi hinner aldrig prata klart!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/03/norrlandsbesok/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.