Planer i vårvädret

Min väder-app påstår att det ska bli upp till 12 grader varmt i dag, och dessutom soligt. Jag är skeptisk, men försiktigt hoppfull. Det vore ju faktiskt väldigt trevligt att kunna vara ute i mer än några minuter innan jag är djupfryst. Infryst. Utfryst. Eller lättfryst. Vi funderar i alla fall på att ta en tur till stan, jag och R. Fika någonstans, glo lite på folk och kommentera världen. I så fall kan jag ta min elektriska rullstol, om det blir lika varmt som det sägs, alltså. Det är nämligen inte ett dugg behagligt att sitta helt stilla i en rullstol utomhus om det inte är varmt ute.

Även om det är 10-15 grader blir det iskallt när man sitter still och dessutom har usel cirkulation och en fottemperatur på 25 grader. Det blir kallt även med dubbla thermoleggings, tre par strumpor, en tjock tröja ovanpå klänningen och tjockaste vinterjackan. Om man promenerar, även om det är långsamt, så är värmeskillnaden som natt och dag. Fryser ju på sommaren också, om jag sitter.

Fryser, frusen, genomfrusen. Tecknad bild på att frysa

Hur som helst, vad vi ska göra sen mer än att fika har jag faktiskt ingen aning om. Jag har inga ärenden, men R skulle behöva köpa en färgspruta. Var man nu gör det i city… Förmodligen inte alls, utan det innebär en biltur åt andra hållet. Äh, jag vet inte. Ingen av oss har några direkta planer eller idéer. Det enda jag har planerat för dagen är att göra juice, och det händer nu. Apelsin, morot och ingefära, skulle kunna bli gott!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/03/planer-i-varvadret/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.