Schemat lättar

Schemat, som varit ack så proppfullt hela hösten och efter nyår fram till nu, börjar verkligen, äntligen att lätta. Jag har inte längre två träningstider i veckan (de tog verkligen musten ur mig), utan bara en träff med en fysioterapeut som jag går igenom medicinsk yoga med. Efter nästa vecka vet jag inte hur vi ska göra, för det är sista tillfället vi har inplanerat. Jag kommer självklart träna på egen hand hemma även fortsättningsvis, men jag kanske behöver fler övningar. Att yoga i grupp är ingenting för mig.

Jag går ju inte heller regelbundet hos handspecialisten, för hon har tillverkat de ortoser jag behöver till händer och armar för tillfället. Jag ringer om något saknas. Det enda som står på schemat är massage och besök hos Dr. Feelgood en gång i veckan, men det vill och kan jag absolut inte ta bort. Tvärtom, behöver mer av det. Vill inte ens tänka på hur livet skulle vara utan det. Men även det är på lånad tid, eftersom jag egentligen inte har råd, och jag varken får hjälp med sådant genom landstingets vård eller med handikappersättning.

Almanacka, kalender

Förutom det, och ett besök på vårdcentralen i månaden, är det faktiskt äntligen riktigt lugnt. Jag har haft 4-5 saker på schemat varje vecka en ganska lång tid, men nu när allt med rullstolen är klart så har jag faktiskt tid och kanske lite ork över till annat. Jag har tänkt att jag ska hälsa på E i Norrland om inte alltför länge. Jag har inte haft ro i kroppen med anmälan av läkare och överklagande efter överklagande i bakhuvudet, men det är dags att måla lite mer. Och vara ute mer, nu när det börjar bli varmare. Det är så mycket jag vill, men inte kan. Då gäller det att göra saker man faktiskt klarar av och njuter av, för annars har man inte en dräglig vardag. Det har jag inte haft på länge, så jag ser fram emot våren. Med undantag för en liten operation, förstås…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/03/schemat-lattar/

2 kommentarer

    • M on mars 11, 2015 at 16:59
    • Svara

    Kom och hälsa på oss på jobbet!

    1. Ja, bra idé!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: