Sista yogatiden!

I dag är sista besöket hos min fysioterapeut som lär mig medicinsk yoga. Det ska faktiskt bli jävligt skönt att slippa åka dit, även om det bara är en gång i veckan och jag gillar det vi gör. För första gången sedan i somras har jag inte tre, fyra eller till och med fem saker inbokade varje vecka, utan nu är det bara de behandlingar jag behöver men inte har råd med som står på schemat – när jag får dem av en godhjärtad person.

Sen ska jag se mig om efter en eventuell födelsedagspresent, om jag orkar. Kanske gå en sväng förbi Myrornas butik på Götgatan, för det är ju i närheten. Tänkte passa på att njuta av solen innan den försvinner också, för på fredag ska tydligen vintern och kylan komma tillbaka. Hoppas på att det är vinterns sista ryck för i år, och jag hoppas även på att göra något bra fynd på Myrorna. Det är alltid trevligt med en ny klänning till våren – även om den kanske inte är här på riktigt ännu så känns det så i dag. Det är läge för solglasögon!

Solglasögon. Pilotbrillor. Trasig i morse!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/03/sista-yogatiden/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.