Spara med ränta

Det skulle vara så himla skönt att åka utomlands så här års, jag är så trött på kylan och de mörka kvällarna. ”Svärisarna” åker till solen om ett par veckor, och jag tror att de kommer att få en riktigt varm och härlig vecka. Visst kostar det en del att resa, men lägger man undan lite pengar på ett vettigt konto varje månad kan man komma långt på ett år.

Det känns ju väldigt dumt att spara pengar på ett vanligt lönekonto, för man får oftast inte en spänn tillbaka. Även om man inte har en stor inkomst eller ens kan lägga undan mer än en hundralapp i månaden, så är det ju värt att förvara pengarna någonstans där man får lite bättre ränta på dem, som till exempel hos Santander där man får en sjysst ränta från första kronan.

Pengar, dollarsedlar

Hade man haft pengarna på sitt vanliga lönekonto utan ränta så hade man haft mindre pengar till den där härliga resan. Och när man väl är utomlands så vill man ju inte behöva snåla, eller låta bli att göra saker man vill för att det kostar lite mer. Jag har ett bra sparkonto, men trots att det sällan hamnar några pengar där så känns det bra när det kommer några extra kronor i ränta. Hur sparar du?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/03/spara-med-ranta/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.