Trappsteg och solsken

Ugh, trött! I dag var jag hos den gode Dr. Feelgood på behandling. Välbehövlig sådan, mitt bäcken var helt krokigt i och med ryggskottet efter  bilturen häromdagen. Det hade varit läge för att ta elrullen, om det inte vore så att de där gamla kåkarna på Östermalm har trappsteg lite här och där. Att lämna en elektrisk rullstol som tillhör landstinget utom synhåll är heller inget jag tänker göra, så det blev ingen rulle. Men det var så skönt ute, solens strålar värmde bort lite av det värsta när jag gick.

Förutom den där bilturen har jag inte gjort många knop vad gäller ansträngning av muskler sedan vi sågs sist, men han trodde att jag hade boxats eller nåt. Varenda triggerpunkt var öm och stenhård, och han hittade ställen som gjorde förbannat ont, som jag inte ens kände till. Han trodde att smärtan på baksidan av mina armar och på utsidan av låren eventuellt kunde vara en konstig biverkning av någon medicin, så jag lusläsa några bipacksedlar i morgon.

Flera olika förpackningar med smärtstillande medicin. Kunde inte ta rullstolen på grund av trappsteg.

Gick i alla fall därifrån utan större problem med diverse små trappsteg, och tog en kort promenad i solskenet hemma i min förort. Ryggen och bäckenet var mjuka och satt på rätt plats igen. Nu dröjer det nog förresten inte särskilt länge förrän de första vårblommorna kikar upp lite här och var, det brukar gå ganska fort när solen värmer så här mycket. Och när gatan sopas ren från grus, då är det vår på riktigt. Snart.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/03/trappsteg-och-solsken/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.