Uppmjukad i kroppen

I går besökte jag den eminente Dr. Feelgood. Jag var tydligen så oerhört stel att han inte kunde göra särskilt mycket alls utan att mjuka upp mina muskler i den här stackars kroppen först. Det blev hela trekvarts underbar massage och upplösande av saker i kroppen som mekaniskt inte fungerade som de skulle. Amazing. Trots att tårarna rinner när de trycker på mig, lyckas de ändå alltid med konststycket att få mig hyfsat normalt gående därifrån.

Massage och behandling. Uppmjukad i kroppen.

Träffade vännen och ex-kollegan M efteråt. Vi gick och käkade och babblade i kapp en hel massa, för vi ses inte så ofta nu för tiden. Nyår 2 och julfesten på jobbet är nog de enda gångerna sedan jag slutade jobba. Passade på att handla lite hårtoning när jag ändå var i stan, för håret börjar se skruttigt ut.

Jag är jäkligt öm i dag, men det är normalt. Det släpper i kväll eller i morgon, och så är jag ganska bra ett par dagar sen. I dag kommer syrran och hennes dotter hit, för de har påsklov och vill hänga med mig. Vet inte riktigt vad de vill hitta på, men det blir ingen särskilt ansträngande historia för min del. Tror att sällskapet och lite mys räcker bra för min systerdotter, som tur är. Jag kanske ska ha påsklov resten av veckan också, kroppen verkar ju ändå ha tagit ledigt.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/03/uppmjukad-i-kroppen/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.