Utflykt utan plan

Ok, jag och R skulle ju göra något i går. Laddade upp med piller och bad R tänka ut en plan medan jag duschade. Stan. Fika. Glass. Var ganska slut när det var dags att åka, men jag tog ju elrullen. Halvvägs till tunnelbanan kom det fram att vi faktiskt inte riktigt hade någon plan, och det var lite för kallt för att bara rulla runt på måfå. Visst, solen sken, men det vara bara 4 grader och dessutom ganska blåsigt. Eftersom det är förbannat kallt att sitta still vände vi hemåt, lämnade rullen och hoppade in i bilen i stället.

Utflykt till Ekerö. Stannade vid Brostugan för att få en kopp kaffe och en macka, men det var så sunkigt och dessutom proppfullt så vi åkte vidare. Det var säkert 15 år sedan jag var där sist, men där inne har tiden stått stilla i evigheter.

Kaffe

Åkte sen vidare ut mot Ekerö kyrka och en liten gård där det skulle finnas ett café. Jag skriver skulle finnas, för trots en reklamskylt längs vägen dit, så var det väldigt stängt och verkade ha. Åkte en lång sväng runt öarna, vilket suburbia hell det var på vissa ställen! Svindyra kåkar uppsmällda alldeles för nära varandra, med tomter stora som frimärken, och mängder av förskolor och skolor.

Trygg förvaring under uppväxtåren, inget mer förutom ett helvete att ta sig till fastlandet. Vi hittade inget annat fik som var vettigt, så vi åkte mot stan igen. Fortfarande utan plan. Handlade en kasse frukt på väg hem, sen var jag helt mör av bilturen och orkade inte med något mer. På det stora hela en värdelös utflykt, men vi gjorde i alla fall något. Och mitt ryggskott blomstrar i dag.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/03/utflykt-utan-plan/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: