Arm ur funktion

I dag var jag äntligen på massage igen. Det var kanske tre veckor sedan sist, och min högerarm var i stort sett inte användbar. Musklerna var så stenhårda, och lederna så inflammerade, att jag har gjort det mesta med vänster arm den senaste veckan. Borstat tänderna. Skrivit. Skalat potatis, det var riktigt knepigt att göra med fel hand.

Har kört en kur antiinflammatoriska mediciner sedan en vecka tillbaka, men det har inte gett med sig än. Och musklerna har varit så trötta och krampande att de rycker, ungefär som när man har sovit för lite och det rycker i ögonlocken, men i trapezius och ner till musklerna i ländryggen i stället. Ganska otrevligt när man har diskbråck, faktiskt. Tjejen som masserar mig sa att det aldrig hade varit så krampartat förut ända upp i nacken, men å andra sidan brukar det inte gå tre veckor mellan tillfällena heller. Min stackars arm.

I kväll väntar ytterligare en lugn och skön hemmakväll, och jag hoppas att R kommer att vara hemma. Han har varit borta väldigt mycket på sistone, och jag gillar inte när det går mer än ett dygn utan att jag träffar en annan människa. Även om vi inte gör något är det värdefullt att ha någon bredvid sig i soffan ibland – eller någon som skalar potatis. Armen är faktiskt ganska rörlig nu, men den gör ont. I morgon blir en bra dag, om solen skiner går jag nog ut och tittar på körsbärsblommorna!

Japanskt körsbärsträd med rosa blommor, körsbärsblommor

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/04/arm-ur-funktion/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.