De har sopat gatorna!

Ja, hurra, våren är officiellt här! De har sopat gatorna i min lilla förort – inte alla och inte båda sidorna av gatorna, men i går eftermiddag var de ute och bullrade utav bara fasen. Det är lite grushögar här och var där de inte har sopat för att det har stått bilar i vägen, men uppfarten till mitt hus är grusfri och gångvägen likaså.

Jag brukar säga att det är det första riktiga vårtecknet när gruset sopas bort, och nu dröjer det nog inte länge tills de första knopparna börjar sticka upp ur marken. Men det är så jäkla skönt när gruset försvinner, för det betyder att underlaget är väldigt mycket jämnare. Lättare att gå, man behöver inte oroa sig för att halka på gruset, och det följer inte med lika jävla mycket grus in när jag har rullstolen.

Trottoar. Gruset har sopats bort! De har sopat gatorna

Nu tänker jag fan i mig plocka bort vinterjackan för i år. Den har tjänat mig i ytterligare ett år, och håller säkert i minst två år till. Quality never goes out of style, det är faktiskt ett av de få plagg jag har som har kostat förhållandevis mycket pengar. Vinterstövlarna har stått på vinden hela vintern,  jag bad R att han skulle ta ner dem någon gång i november, men han glömde och sen har jag inte haft något stort behov av dem. Hej våren!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/04/de-har-sopat-gatorna/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.