Doktor Liten och magbrott

I går var det playtime här hemma. Syrran och hennes dotter kom och hälsade på, och det var bara lek som stod på schemat. Lite mat och självklart nypressad juice också, men som vanligt hängde jag och min systerdotter mest i min säng. Vi har lite olika lekar vi brukar köra, en del involverar att vi ska lära oss om olika gosedjur, men i går lekte vi mest doktor.

Doktor Liten sa att jag hade brutit alla ben i hela kroppen, så det var bara att plåstra om så gott det gick med alla ortoser och korsetter och fingersplints vi kunde hitta. Doktorn själv hade tydligen brutit benet på väg till jobbet, så hon var tvungen att ha ”gips”, ett vanligt tubförband. Lite senare bröt min lilla maskot mjukishajen magen, och han var tvungen att ha ett av mina fingerförband runt magen.

hammarhaj, gosedjur från Ica, maskot, hajar. Lekte doktor.

Vi ritade en stund, myste lite i soffan och hade en ganska skön dag. När de åkt på kvällen tog jag en tupplur, och sen gjorde jag inte ett dyft på hela kvällen. I dag har jag en ganska lång dag framför mig, men med saker jag ser fram emot. Lunch med en kvinna som arbetar på Försäkringskassan (inte alls med med mina ärenden, men hon hittade mig här på bloggen) och sedan en välförtjänt skönhetsbehandling som ni får höra mer om senare. Nu: 2 muggar java och tio piller.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/04/doktor-liten-och-magbrott/

2 kommentarer

    • Farsan on april 1, 2015 at 10:53
    • Svara

    Språkfel: Java dricker man i baljor.

    1. Sant!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: