En helg på landet

I dag åkte jag till Rs jobb och följde med honom till lantstället över helgen. Vi har inga andra planer, och det ska bli skönt att vara där en helg. Nu när det börjar bli så pass mycket varmare och vi kan ha rinnande vatten i huset, förenklar det ju boendet där med tusentals procent. Vi skulle få mat hos Rs föräldrar när vi kommer fram, och det är skönt att slippa laga mat när jag har åkt bil alldeles för länge.

Lantställe, sommarstuga, skymning

Det är nackdelen när man åker ner över en helg, att det tar ett dygn innan jag har återhämtat mig efter resan, och under den tiden är jag ju inte särskilt underhållande och orkar inte göra så mycket. Sen tar det ett dygn efter vi kommit hem igen, innan jag är tillbaka till min normala dåliga status. R har säkert mycket att göra ändå, han skulle byta ut en dörr, och det finns säkert tusen andra projekt också.

Det finns inte så mycket jag kan göra där. Hoppas att det ska bli fint väder i alla fall, så att jag kan sitta utomhus eller gå en liten promenad. Kanske kan låna svärisarnas vovve också, det vore trevligt. Kanske skulle passa på att ta hand om mig lite med ansiktsmask, peeling och kanske måla naglarna. Men det tar inte mer än en timme totalt, så det är ganska mycket mer tid att fördriva. Jo, jag har min laptop med mig, för jag vet hur det brukar bli när R startar ett projekt…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/04/en-helg-pa-landet/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.