Fest med giftiga drinkar

Jag hade ju en fest som var så liten att den knappt kunde kallas fest i går, men det var jävligt roligt ändå. Först gjorde vi förbannat goda hamburgare och det var en bra grund för vad som komma skulle. Efter maten la jag fram förslaget om lökshots, och mina vänner är inte de som säger nej till något utanför bekvämlighetszonen. Så det blev lökshots, och allas första reaktion blev: ”Vilken snygg färg”!

Lökshots, nypressad juice från lök och vodka. Fest

Det blev en halv lök per glas, och ungefär två centiliter vodka i varje. Sen var det skål och godnatt, typ. Inom en minut efter att vi intagit våra lökshots så mådde alla väldigt risigt. En fick halsbränna och blev varm, två mådde illa, och jag kände mig febrig och så sved det liksom i magen. Väldigt, väldigt märkligt. Att äta en halv lök är ju inga större problem, men att svepa juicen från en måste ha satt igång kroppens försvar rejält.

Käkade ett helt vanligt lättsaltat chips direkt efter, och det smakade exakt som ett grillchips. Också väldigt märkligt. Sen gick vi över till lite mer ”normala” drinkar (med våra mått mätt, det blir alltid konstigt när jag har fest), och min nalle som ska bli lampa fick vara med på ett hörn också. Han vet ju att han ska dö, så varför inte?

Nalle dricker sprit på fest, en grön drink

R åkte omkring och såg ut exakt som Doctor Strangelove i min elrullstol, jag och bästa M försökte oss på fler märkliga drinkar med nypressad juice, någon sjöng låten från Lego-filmen och kalkonhatten var på någons huvud. Jag hade i alla fall väldigt kul och är nöjd med min pyttelilla fest!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/04/fest-med-giftiga-drinkar/

4 kommentarer

3 pingar

Hoppa till kommentarformuläret

  • Anonymfebruari 9, 2016 kl. 07:43
  • Svara

  Nja! Nej det där blev nog lite väl magstark, MAGstark. Tur för er att lök är antiinflammatoriskt, och i kombination med vodka, så halleluja. Annars hade ni nog legat på toa i dagarna tre. Men ni pressade ju ut den eteriska oljan. Samma anledning varför maskinmixad lök är besk, nästan oätlig och krutstark, mot för vanlig manuellt hackad lök..

  Men kul att ni hade roligt iallafall. 😀 men ni rapade inte förskräckligt efteråt?

  Detta med antiinflammatoriskt kom jag på efter att ha stoppat in en bit i näsan i yngre år i syfte att lura till mig sjukskrivning.. Häpp och snorandet försvann i stället som genom ett trollslag efter ”gråtandet” och svidandet taget innan.. Jorå så att eh jaa.. 😀

  1. Haha! Alla mådde illa och kände sig väldigt sjuka i en kvart, sen gick det över och festen fortsatte 😀 Det fanns inte när i juicen som ens liknade lök…!

  • Anonymfebruari 9, 2016 kl. 16:50
  • Svara

  Huva! 😀

  1. Det var i alla fall roligt. 🙂

  • Saker jag gillar, del 1 -november 26, 2015 kl. 18:28

  […] de lite mer udda varianterna är det nog lökshots som är värst hittills. Har gjort den till fest vid ett par tillfällen, och alla känner sig mer […]

  • Giftiga jordgubbsdrinkar -november 29, 2015 kl. 10:34

  […] giftiga jordgubbsdrinkarna en annan dag när vi har färdig is. Giftiga drinkar är lite min grej, lökshots och skumma kombinationer och sånt. […]

  • Året som gått, 2015 -mars 31, 2016 kl. 12:02

  […] inte var handläggare men ville veta mer om min situation. Fyllde år och hade en liten men trevlig fest. Kollade äntligen upp att hjärtat fungerade som det skulle, och allt var bra. Det började bli […]

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.