Födelsedag med behandling

I dag är det min födelsedag. Om ungefär tre timmar, för att vara exakt. Har jag blivit ett år visare, bättre och snyggare? Helt klart. Jag avklarade ju allt sorts firande i helgen som gått, och nu är det full fart på schemat några dagar. Det var som sagt många saker som var utanför bekvämlighetszonen på min fest, och medan R åkte runt i min elrulle och såg ut exakt som Doctor Strangelove såg jag ut så här. Brillorna är från sent 70- eller tidigt 80-tal, och det är inget jag skulle visa mig i offentligt!

Arga Klara på fest. Födelsedag!

I dag åkte jag till stan för behandling hos Dr. Feelgood på eftermiddagen, en väldigt välbehövlig sådan. Musklerna i ryggen hade dragit bäckenet snett igen, och det gjorde förbannat ont efteråt när jag blivit rak igen. Kroppen är inte van vid att vara normal, men det blir bättre i morgon. Sen dröjer det några dagar eller kanske en vecka eller två om jag har tur, innan det dras tillbaka till sitt felaktiga läge. Det är ändå alltid så himla trevligt där, så det känns aldrig ens det minsta lilla jobbigt att åka iväg på behandling, antingen hos honom eller hos hans assistent som ger mig massage.

Det blev en liten vila när jag kommit hem från stan, och nu ska jag och R försöka hitta någonstans inte alltför långt bort att käka middag. Jag orkar inte en tur till stan igen, så det blir bilen någonstans. Vi har ett par idéer om var vi kan tänka oss att käka, men det spelar egentligen ingen roll. Så länge jag slipper laga mat på min födelsedag så är jag mer än nöjd.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/04/fodelsedag-med-behandling/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.