Före och efter kaffe

Vissa dagar går det åt mer kaffe än andra, för att orka hålla mig vaken en hel dag. En del dagar är det ingen idé att ens prata med mig på ett par timmar efter att jag har vaknat, för man får inga vettiga svar ändå. From och trevlig efter en balja java.

Kaffe, en kopp

Eller inte, jag orkar sällan vara trevlig bara för att man måste vara det. I kväll tänker jag i alla fall vara trevlig, för jag ska ha en pytteliten födelsedagsfest. Eftersom vi bara blir några stycken i stället för 20 personer så ska vi göra världens godaste hamburgare och dricka bubbliga drinkar i stället.

I morgon kommer famijen över på lite födelsedagsfika. Inte heller då blir vi särskilt många, men det innebär ju mindre jobb för mig också. Jag och R handlade lite grejer som saknades i går kväll, och jag tänker förbereda så mycket som möjligt i dag. Baka en tårta, minsann. Muffins också, om R lyckas öppna locket på en burk äppelmos; det verkar ha blivit fastlimmat. Men först: kaffe, jag vill ju bli lika söt som katten på bilden.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/04/fore-och-efter-kaffe/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.