Fortfarande planlös i kväll!

Valborgsmässoafton. R jobbar som vanligt, de har inga halvdagar eller något sånt dag före röd dag. Det gör visserligen inte så mycket, för han orkar ju åka någonstans i kväll ändå. Det hade inte jag orkat, om jag skulle få för mig att hitta på något på dagen.

Har kollat runt lite och hittat en hel del ställen där det är brasor och sånt i kväll, men vi har inte bestämt var vi ska åka eller vad vi ska göra. Det är säkert ett jäkla stök på stan, och har man inte någon plan kan det gå hur som helst. Antingen blir det jäkligt roligt eller så blir det pannkaka. Och om det senare händer så finns det alltid en soffa och en skål popcorn hemma.

Popcorn

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/04/fortfarande-planlos-i-kvall/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.