Kung Fury med David Hasselhoff

I går kväll satt jag och lyssnade på bra musik på Spotify, och klickade runt lite för att leta efter något nytt att gilla. Det var ett misstag. På Spotifys framsida fanns reklam för en ny låt med David Hasselhoff, ”True Survivor” från filmen ”Kung Fury”. Det var fanimig det sämsta jag har hört sedan jag föddes, men det kanske jag borde ha förstått när jag såg bilden till soundtracket. Googla.

Jag förstår inte riktigt varför någon tillåter karln att spela in musik, och verkligen inte varför någon skulle vilja ha det som soundtrack i en film – han är fruktansvärt dålig på att sjunga, usel! Inte bara saknar han all känsla för frasering och timing, han har dessutom förmodligen ett ganska kasst gehör eftersom han inte direkt sjunger rent. Självklart ligger det ju en viss humor i att lyssna på något av David Hasselhoff, och jag skulle tro att de flesta som lyssnar på hans musik gör det under skratt på en fest eller liknande. Eller ja, jag hoppas det i alla fall.

För er som vill höra denna vidriga skapelse, leta reda på ”True Survivor” från filmen ”Kung Fury” (vad är det för jävla namn?!) på Spotify, om ni inte attackeras av den där bilden redan när ni loggar in…

Spotify logo spellista. Kung Fury med David Hasselhoff var ingen höjdare.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/04/kung-fury-med-david-hasselhoff/

2 kommentarer

  • Petterapril 18, 2015 kl. 10:42
  • Svara

  ”I’m looking for freedom” 😀

  Det är som med dokusåpa-kändisar(?). När luften börjar gå ur det man pysslar med måste man ju hitta något nytt. Det är tydligen Baren på gång igen med folk ihopsamlade från andra misslyckade tv-program.

  David Hasselhof var skön i Knight Rider för att sedan bli stor i Baywatch. Frågan är bara vad karln gjort sedan mitten av 90-talet. Inte alltid lätt att bli bortglömd. Spotify nästa?

  1. Har fått för mig att han är alkis och egentligen inte är särskilt stor alls i Amerika, men jag har ju inte direkt järnkoll på karln. Allsång på Skansen, kanske? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.