Kvällspromenad och vårkänslor

I går kväll tog jag och R en liten kvällspromenad i vårsolen, strax innan den gick ner. Det var så härligt att äntligen mötas av blommor som stod som spön i backen både här och var! Dessutom har de sopat gruset från gångvägarna och de flesta gatorna här nu (det riktiga vårtecknet), förutom där det stått bilar felparkerade. De har fått en otrevlig gul böteslapp där de står att de så vackert får betala 650 spänn för att de stod i vägen.

Blåsippor på kvällspromenad

Det har varit riktigt skönt väder ett par dagar nu. Har inget inplanerat i dag, och orkar väl egentligen inte åka iväg någonstans, men det blir nog en promenad i dag också. Lite mer mitt på dagen, för R ska vara borta i kväll. Jag vill oftast göra saker mitt på dagarna i stället för efter middagen, för då har ju nästan hela dagen gått och jag villl mest vila, men det är ändå trevligt med en liten kvällspromenad i skymningen. Och orkar jag inte gå tar jag rullstolen, bara för att komma ut en stund. Nu ska jag sortera papper i en timme eller två, högarna med viktiga saker att göra eller som har blivit färdiga bara växer…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/04/kvallspromenad-och-varkanslor/

2 kommentarer

    • Ann Petterssonapril 23, 2015 kl. 11:20
    • Svara

    Det är verkligen vår i luften här i Uppsala också. Kan tyvärr inte gå ut pga ohälsa men sitter i korsdrag och luktar på luften 🙂

    1. Det är så härligt den här tiden på året när allt exploderar i grönt! Små promenader eller frisk luft på balkongen gör mig verkligen gott! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.