Lunch på ett slott!

Var på en mycket trevlig lunch på Tyresö Slott i dag! Blev bjuden av en kvinna som jobbar på Försäkringskassan, men inte har att göra med något av mina ärenden. Hon hittade helt enkelt min blogg och ville veta mer om hur livet som sjuk är och hur kontakterna med myndigheter fungerar. Jag har aldrig varit på Tyresö slott förut, men det var väldigt vackert. Och de hade god lunch i bistron.

Hon hämtade mig med bil, så jag slapp böka med färdtjänst och sånt. Vi babblade på i ett par timmar över en god Boeuf Bourguignon med rostad potatis, sen fick jag skjuts hem också. Väldigt trevligt och väldigt smidigt. Hann med en kort stunds vila innan det var dags för nästa aktivitet, men den får ni läsa om först i morgon.

Jag tänker inte röra ett finger (jo kanske, jag skriver ju faktiskt) på hela kvällen, och i morgon är jag som tur är ledig. Ja, det är jag ju nästan jämt, men jag har inga möten eller annat inbokat. R har inga halvdagar på sitt jobb och de jobbar alltid dagen före helgdagar som infaller mitt i veckan, konstigt nog. Skärtorsdag i morgon, alltså. Undrar om jag ska äta upp godiset jag köpt till eventuella påskkärringar som kommer i helgen.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/04/lunch-pa-ett-slott/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.