När jag väl äter…

… så äter jag som en boaorm. Ett ordentligt mål om dagen, så att magen är så utspänd att det nästan gör ont. Optimalt? Kanske inte, förutom i energisynpunkt. Det går åt minst ansträngning för mig om jag bara äter en gång om dagen, för ibland är det helt övermäktigt att lyfta gaffeln. Dessutom finns det inte en chans att jag orkar laga frukost, lunch och middag. Jag orkar äta en frukt eller en bit ost.

Kvällens middag blev buffé på Djingis Khan på Sveavägen där man själv plockar de ingredienser man vill att de steker ihop.

Korean barbeque Jag åt för tre vuxna personer och efterrätt för en hel skolklass, men så var det också dagens första mål mat. Förutom ett äpple och ett kex. Första och enda mål rättare sagt, för nu vill jag inte se något som har med mat att göra. Inte förrän i morgon kväll, för då äter vi middag hos svärisarna!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/04/nar-jag-val-ater/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.