Olycklig morgon

I morse hände mer än en sak som var ganska olycklig, och helt i ordning med Murphys lag. Det första som hände när väckarklockan ringde strax efter åtta, och det allra första jag vanligtvis gör är att ta ett piller och sen snooza i en kvart eller två, för då brukar det gå ganska bra att gå upp. Så även i dag, men händerna darrade och skakade när jag försökte få upp locket, så det slutade med att pillerburken och halva dess innehåll hamnade på golvet. Inget piller i min mage.

Olycka. Tappade pillerburk på golvet. Olycklig start på morgonen.

Jaha, det var bara att kravla upp på en gång och sen omedelbart försöka komma ner till golvnivå, för min katt tyckte att det var väldigt roligt med alla piller som rullade runt, och som man kunde putta på. Jättekul, tills han slickar på ett och dör. De flesta hamnade inom en meter från själva pillerburken, men några piller rullade till och med in under sängen. Ughhh, när var jag på den nivån senast? Ett par år sen? Dessutom ringde telefonen, katten rullade iväg burken och fler och fler piller ramlade ur, och min ena arm funkade inte alls.

Det var bara att sjasa ut katten, stänga dörrarna till sovrummet, ta de piller jag behövde och ta tag i problemet med att plocka upp allt efter ett par timmar. Körde sopborsten in under sängen för att få tag i de som hamnat där, och upptäckte även att det är dags att dammsuga. Jag tror att jag har hittat alla nu, men jag ska be R kolla bakom en hylla. För även om katten inte kommer åt dem om det finns något kvar, så har jag ju inte direkt några mängder i reserv… Ja och sen blev hela förmiddagen sned efter en så olycklig start på dagen, och mina pappershögar har inte krympt riktigt lika mycket som jag hade önskat. Deklarationshelvete är kvar…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/04/olycklig-morgon/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.