Påsklunch hos farmor

I dag var vi på påsklunch hos farmor. Vi var inte så många, men lugnt och skönt blev det inte eftersom min systerdotter var där. Mysigt, men lite jobbigt när jag inte mår så bra. Bilresorna fram och tillbaka till lantstället tog verkligen all min energi, så jag orkade inte stanna kvar särskilt länge och det tar säkert ett par dagar tills jag är ”normal” igen.

Hur som helst, vi brukar inte fira påsk eftersom vi är inte religiösa, men vi brukar träffas och äta eftersom alla är lediga. Det blev lite lax och ägg till förrätt, och coq au vin till huvudrätt. Mumsigt. Efter det lyckades jag på något konstigt vis äta både en tårtbit, en bit kladdkaka och en bit mjuk pepparkaka också. Och det var ändå nästan ingenting i jämförelse med min systerdotter, som lyckades mumsa i sig fem smala skivor av tårtan! Det blir ingen middag för mig i dag, det är ett som är säkert..

Tårta

R försvann på kvällen en liten stund efter att vi kommit hem från farmor, som han alltid gör. Har knappt umgåtts med honom på en månad, för han har alltid saker att göra. Han skulle ha tonat mitt hår för ett par dagar sedan, men det har inte blivit av än. Får nog göra det själv i morgon om han ska bort igen, om armarna klarar av det. Annat får jag ha en hårfärg på halva huvudet och en mer gråfärgad på andra sidan. Det blir finfint

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/04/pasklunch-hos-farmor/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.