Tandblekning hos WhiteSmile!

I går eftermiddag var jag hos WhiteSmile Scandinavia i Kista galleria och gjorde en tandblekning. Det är en sån där grej jag har tänkt göra länge, för många av de mediciner jag äter, i kombination med de mängder kaffe som behövs för att hålla mig vid liv, gör inte direkt underverk för tänderna. De hade en liten modul i gallerian där man satt skönt i en äggstol medan man körde tandblekning i en bettskena och plasmaljus.

Jag körde tre omgångar på 20 minuter vardera, och det blev en riktigt stor skillnad! Gick från att ha normala tråkiga tänder till väldigt vita sådana på en timme, och det var väldigt avslappnande att sitta där, blunda en stund och lyssna på de förbipasserande. Man satt självklart avskärmat utan insyn, och Caroline som skötte om mig var väldigt proffsig.

WhiteSmile kör tandblekning i Fältöverstens centrum och Skärholmens centrum också. Det var så snabbt och smidigt att vem som helst skulle kunna göra det på lunchen eller efter jobbet. Dessutom var det inte någon direkt tandläkarmiljö, vilket många kan tycka är lite obehagligt. Fick med mig en särskild tandkräm som jag ska använda i ett par veckor också.

Whitening boost utan slipmedel, perfekt. Eftersom det mesta i käften består av bindväv, som är som superlim hos vanliga människor, och min kropps bindväv är inte bättre än ett billigt limstift, så trodde jag inte riktigt att det skulle gå så bra som det gjorde. Det var en riktigt positiv grej, och funderar du på att göra en tandblekning kan jag verkligen rekommendera WhiteSmile!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/04/tandblekning-hos-whitesmile/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.