Utmattad!

Jag känner mig verkligen helt utmattad ibland. Trött är ett ord som inte på långa vägar kan beskriva hur utmattad jag kan vara efter något så enkelt som att klä på mig, klä av mig eller duscha.

Jag vet inte om det går att föreställa sig hur det är. Det är ju inte ett dugg på samma sätt som att vara trött för att man bara sover alldeles för lite och någon timme åt gången, det är mer som om att man faktiskt inte ens orkar lyfta ett finger – bokstavligen.

Musklerna kan med nöd och näppe frambringa den rörelse min hjärna vill att jag ska göra, och jag är liksom mer grönsak än vältränad människa. Självklart är det inte inte så här jämt, men det händer varje dag. Så när jag säger att jag är trött, så är det egentligen många gånger värre än så.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/04/utmattad/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.