Vacker kväll i vårluften!

Det var en strålande vacker kväll i går. Några mörka moln såg ut att närma sig borta i horisonten, men de höll sig borta och vi avnjöt en skön kväll och en härlig middag hos Rs föräldrar. Jag gjorde inte ett dugg på kvällen, för jag var helt slut efter blifärden ner. Orkade knappt prata framåt åtta-, niotiden men var inte sömnig heller, så vi stannade upp till strax efter elva. Vilket nattsudd.

Kväll på lantstället, bryggan strax innan skymning

Det verkar bli lite mulet i dag, men jag hoppas på uppehåll. R är i stan med sin pappa för att besiktiga ett par fordon, och sen ska han försöka få huset att läcka ut lite mindre varmluft med en annan balkongdörr än den som sitter där nu. När det blåser hårt ute så känner man små vindpustar i vardagsrummet…

I kväll blir det änltigen premiär för grillning utomhus, och så blir det antagligen en promenad med en lånad hund också. Får passa på att gosa med den när vi är här, för jag skulle nog inte orka med att ha en egen hund. Inte så länge jag bor i stan, i alla fall. Den här verkar dock inte ha något emot att bli lånad en stund, så det blir nog bra i dag!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/04/vacker-kvall-i-varluften/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.