Åker hem

På väg hemåt alldeles strax. Sitter incheckad och klar på flygplatsen och har ont utan dess like efter en dålig natt i en vanlig säng. Jag blir ledsen för att jag inte orkar ha lika kul som förr, och för att jag inte kan vara borta särskilt länge eftersom jag inte kan ligga på ett platt underlag. Jag åker hem för att sova ett par dagar, och jag önskade att det inte behövde vara så.

Jag är helt slut, och det ska bli skönt att komma hem till min egen säng, men dagarna har gått alldeles för fort. Med tanke på hur mycket jag behöver vila så är det ju inte jättekul för andra heller, men det får ta den tid det tar. Jag ska vila så fort jag kommer hem, resten av helgen. Jag har tur som har vänner som ändå vill hänga med mig, trots att jag har ont och är trött eller ledsen.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/05/aker-hem/

2 kommentarer

  • Mariamaj 17, 2015 kl. 10:30
  • Svara

  Visst är det tur att man har vänner som tycker om en, fast man har ont, stel, trött och ibland inte alltid en solstråle, man sitter då kroppen behöver sitta och gör saker efter ork och kan ha himla skoj ändå, det är vänskap

  Men känner igen mig, det är ledsamt att det tar så mycket på en att resa, man vill så mycket mer än vad kroppen orkar med och får betala ett högt pris för det, men trots allt så är det värt det…
  Ta hand om dig och vila upp dig.

  1. Ja, det är inte gott om sådana vänner, så de betyder så mycket! Tack, det ska jag!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.