Borta bra men inget slår min säng

Det var jävligt skönt att åka bort några dagar. Borta bra men jävligt skönt att komma hem till min egen säng. Vi har ju inte egentligen gjort så mycket, men de saker vi har gjort har varit bra. Jag har inte orkat mer. Det enda jag har gjort sen jag kom hem är att packa upp de kläder jag hade med mig, och mer tänker jag inte heller göra. Det går inte. Tack och lov att kommer R hem redan i kväll, lite tidigare än vad han hade tänkt. Han har lappat och lagat sommarstugan lite medan jag har varit borta, så nu står den säkert kvar ett år till.

Det var kallt i Umeå. Grått. Dessutom regnade det nästan varje dag, men de gånger vi var ute önskade jag nästan att jag hade tagit vinterjackan i stället. Jag känner mig också helt grå och glåmig, med gigantiska mörka påsar runt ögonen, likbleka läppar och trötta drag i ansiktet. Jag kommer att sova gott i natt, och jag kommer förhoppningsvis inte att behöva hjälp att komma upp i morgon. Det är tur att jag och E är så bra vänner att han gärna gör sånt, sätter på mig strumpor och skor, och det spelar ingen roll om jag inte kan gå så att vi bara stannar inne hemma.

En dag kvar av helgen. Det vore kul att göra något med R, för det känns som om vi inte har umgåtts på evigheter. Men jag kan knappt gå, så det blir antingen bilen eller rullen om vi ska ut. Jag hoppas ta igen några timmars förlorad sömn i natt, men med ett lager smink kanske ingen ser hur trött jag egentligen är.

Concealer, smink

Det är inget jag behöver göra ute ändå, så det kanske är lika bra att stanna hemma. R blir lätt uttråkad, så vi får se. Jag tänker i alla fall inte laga mat i helgen, det är Rs uppgift – tack och lov. Jag är så trött, så utmattad, så öm och har så ont. Men det var kul.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/05/borta-bra-men-inget-slar-min-sang/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.