Dags att packa?

Undrar om jag ska ta och packa lite prylar inför resan till bästa E redan i kväll. Visserligen åker jag inte supertidigt på onsdag morgon så jag skulle egentligen hinna packa då, men som sagt – man vet aldrig hur läget är, och då är det skönt att ha det gjort när man vet att man kan. I morgon lär det i alla fall inte bli av, för jag har fullt schema. Ska träffa M klockan tio, sen käka lunch någonstans, och sen besöka Dr. Feelgood klockan två. Sen kommer jag troligen att vara ganska slut, särskilt eftersom jag ska få behandling.

Jag tänkte bara ha en ryggsäck med lite prylar med mig, men det är även lite saker jag alltid måste bära med mig om något skulle hända. Mediciner, medicinlista så att E eller någon annan vet vad jag käkar om jag blir påkörd, bärarkort och lite såna saker. Och så några ortoser, men det mesta har jag nog mig när jag flyger. Och blir visiterad på flygplatsen, och i värsta fall lämnas utan att få hjälp att få på mig allt igen.

Flera olika förpackningar med smärtstillande medicin. Packa inför resa.

Jag ska bara vara borta tre dagar så jag behöver inte ha med mig mycket kläder, och jag behöver inte vara ett dugg orolig över att inte få hjälp eller inte orka något när jag är där. I värsta fall hänger vi i soffan i tre dagar och har kul ändå. Det var länge sedan jag hade kul. Det känns som om det var länge sedan någon hade kul med mig.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/05/dags-att-packa-2/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.