Debattartikel i Expressen

Jag har skrivit en debattartikel som publicerades på Expressen debatt i dag, ni hittar den här. För er som har hängt med och läst här ett tag så är det inget nytt, och ni har säkert läst det både en och två gånger, men för er nytillkomna som vill veta precis hur jävligt det är att vara jag, att vara sjuk och att inte få hjälp – läs. För er som inte vet vad Ehlers-Danlos syndrom är – läs. För er som tror att vi har en god hälso- och sjukvård i Sverige som man inte behöver betala mer än högkostnadsskyddet för – läs.

Arga Klara, debattartikel i Expressen

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/05/debattartikel-i-expressen/

10 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Mmaj 13, 2015 kl. 14:15
  • Svara

  Så bra skrivet! Har själv inte EDS men har anhöriga med det, din text gav ännu mer förståelse. Jag har ME och bemöts lika uselt i vården.
  Kram <3

  1. Tack snälla!

  • Aina Keijsermaj 13, 2015 kl. 18:46
  • Svara

  Bravo, äntligen kommer det ut till fler, hoppas det blir ett dj-la liv om detta! Kram, en av dina läsare. Aina.

  1. Tack snälla Aina! Jag hoppas att det hjälper, om inte mig så kanske andra i liknande situationer! Kram!

  • Aina Keijsermaj 14, 2015 kl. 01:48
  • Svara

  Tack Klara, jag hoppas verkligen att inte minst du och alla andra som sitter i liknande rävsaxar och blir ignorerade av vården som ALLA har rätt till, ska få den hjälp ni behöver för att leva ett så drägligt liv som möjligt!
  Det är som att stöta på en pseudovärld, där inga normala regler gäller – det är verkligen vidrigt sjukt!

  Har du möjlighet att ge mig ditt kontonummer så för jag över en liten slant till dig?

  Kram, Aina
  Om du föredrar det, kan du maila mig direkt, ainak45@gmail.com.

  1. Åh Aina, jag vet inte vad jag ska säga mer än tack! Jag är bortrest ett par dagar och har inte datorn med mig, men jag mailar dig när jag kommer hem på lördag!

  • Fredrikamaj 14, 2015 kl. 07:31
  • Svara

  Ramlade in här via din artikel i Expressen. Blir så väldigt förbannad när jag läser din berättelse!!!

  1. Hej Fredrika! Ja, jag trodde faktiskt att vården i Sverigr fungerade innan jag blev så pass sjuk att jag behövde hjälp. Jag har varit med om så mycket galenskaper att de ansvariga borde skämmas! Tack för att du lämnade en kommentar, det betyder mycket!

  • Omjagvarhemmafruseptember 25, 2015 kl. 08:51
  • Svara

  Länkade till detta inlägg och till debattartikeln i min blogg, hoppas att det är ok?
  /Frida

   • Klaraseptember 25, 2015 kl. 09:41
    Författare
   • Svara

   Absolut, tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.