En brasa och några popcorn

Vi åkte faktiskt iväg en liten stund i går kväll för att kolla på en brasa. Det var enormt mycket folk, försäljning av diverse korv och mög, och några band som spelade. Vi stannade inte för att kolla, utan åkte så sakteliga på gångvägen som gick runt hela gärdet där de hade tänt en brasa. Med en jäkla massa tändvätska. Först kom det rök, sen mer rök, och sen brann hela högen upp tillsammans med jag vet inte vad.Brasa på Valborgsmässoafton

Sen åkte vi hem igen (jag i rullstol och R på cykel) och poppade popcorn. Drack några glas bubbel, softade i soffan och gjorde inget särskilt, precis som vuxna människor utan barn brukar göra på Valborgsmässoafton antar jag. Och vi skippade att gå ut i dag på grund av alla folkmassor och ibland rent stötande tal man inte kommer undan om man är på stan. Vi åker i morgon i stället, och vad händer i kväll…? Ja, det återstår att se.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/05/en-brasa-och-nagra-popcorn/

2 kommentarer

    • Farsanmaj 2, 2015 kl. 00:30
    • Svara

    Bra idé. Man blir bara förbannad.

    1. Det var väldigt trevligt hemma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.