Ett blött Umeå

Ja, det var verkligen blött och dessutom ganska stormigt när jag anlände i Umeå i går. Har inte särskilt goda erfarenheter av staden efter alla långa, ensamma och smärtsamma besök på smärtkliniken som ligger här, men när jag gick där så bodde bästa E någon annanstans. Nu är det bara kul att komma hit, men det var faktiskt väldigt blött. Vi käkade brunch, det blev självklart ägg och bacon, kaffe och så dagen till ära även granatäppeljuice.

Vilade lite, och sen åkte vi ner till centrum. Det hade slutat regna, men självklart började det om när vi var på stan. Vi fikade på ett gammalt konditori, provsmakade och dreglade över saker i delikatessbutiken, och så hittade jag äntligen en hyfsad väska/plånbok med plats för både telefon, kort och pengar. Billig, håller säkert inte i evigheter, men är precis vad jag letat efter.

Väska för mobiltelefon med plats för kort och pengar. Inköpt i ett blött Umeå. Sen tog jag slut, så vi åkte hem och jag tupplurade ett par timmar. Ahhh. Det blev en stor middag, ett par glas vin och sen en bunke popcorn. Vi har ju både ett stort intresse av mat och goda saker, så vi kommer nog att lägga på oss ett kilo eller två de här dagarna. Det blir perfekt inför operationen om tio dagar, för de kommer att behövas efteråt. Hur som helst, det är okej väder nu så vi tar oss säkert ut någonstans i dag, men det ser ut som om det ska vara skitväder resten av helgen. Vi har några lösa planer – många av dem involverar mat – men inga vad gäller själva staden. Jag är helt paj efter en natt i en icke ställbar säng, så det är högsta försiktighet som gäller. Och några piller.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/05/ett-blott-umea/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: