Fixat biljetter till helgens nöjen

Nu ska jag, måhända lite i sista sekund, boka biljetter för att hälsa på bästa E i Norrland till slutet av veckan. Åker på onsdag och kommer hem på lördag. Det är ju lite långledigt och klämdag, men han har gjort illa benet så han ska inte jobba mer än några timmar på onsdagen, sen är han ledig. Eller sjuk.

Har inte varit där sedan i somras, så det ska bli kul att ses. Han har ju varit här ett par korta tillfällen sedan dess, men vi har aldrig riktigt hunnit prata ikapp eller gå ut och hitta på något kul. Eftersom jag multitaskar nu har jag hittat och köpt flygbiljetter under tiden jag skrivit det här – som tur var fanns det kvar några enstaka platser på de billigare flighterna.

Flygplan

Hade jag åkt torsdag till söndag hade det blivit betydligt dyrare, och det undviker jag ju. Valde att inte flyga aptidigt på morgonen som jag alltid gjort tidigare när jag åkt dit, för det funkar inte att umgås om jag ska gå upp klockan fem och dessutom resa.

Då är det bara kvar att arrangera hur vi ska göra med katten över helgen. R vet om att jag ska vara borta, så frågan är om han ska vara hemma eller om han tar med luddbollen till lantstället ett par dagar. Det ordnar sig, för det här är något jag har pratat om att göra ganska länge.

Nästa vecka är det ju fullt ös med provtagningar och läkarbesök och så ska jag klämma in en lunch med mina före detta kollegor också, och veckan därpå är jag ju däckad ett tag i och med en liten operation. Skönt att det här är klart nu i alla fall, för jag vet sällan om jag kan åka någonstans förrän precis innan.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/05/fixat-biljetter-till-helgens-nojen/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.