Hjälp med skrivandet

Nu har jag varit så trött, vimsig och ganska väck i huvudet av alla mediciner de senaste dagarna, och jag sprutar inte direkt ur mig blogginlägg. Det är av två anledningar:

  1. Jag orkar inte, min hjärna är mos.
  2. Tangentbordet är upptaget, men jag får ingen hjälp med skrivandet. 

En svart katt. Min katt ligger på mitt tangentbord, men hjälper mig inte med skrivandet.
Han får väldigt gärna ligga där på tangentbordet så länge jag inte använder datorn, men det är enbart då han vill ligga där. Självfallet, han är ju en katt. Kattsängen med en pelare man kan ligga på brukar gå bra, men bara när jag inte sitter vid datorn. Och om jag ligger i sängen eller soffan med min laptop, då ska han också vara där.

Frågan är ju alltså hur man får en katt att inte vara i vägen precis hela tiden. Det är ju väldigt mysigt och så, men när jag sätter mig ner för att göra något viktigt är det inte så roligt, för det händer att han går på ganska viktiga tangenter. Som i dag, jag hade lämnat en kopia av bilagorna till min ansökan om handikappersättning öppna, och det var många, många rader med mmmmmmmmm i den. Lätt att fixa, men inte så kul. Jag fattar ju att han bara tycker att det är mysigt att vara nära, men när jag göra såna där viktiga saker är skrivbordet off limits. Men det fattar han inte, för han vet ju inte vad jag anser vara viktigt eller inte. Nåväl, jag får väl passa på att njuta av hans sällskap och närhet så länge det går!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/05/hjalp-med-skrivandet/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: