Kalas och fynd

I går åkte vi hem till min syrra på kalas, för hon har fyllt år. Det var inte bara hon som fick presenter, för min systerdotter var inte med när jag hade kalas på min egen födelsedag, och hon hade tre paket till mig! En nyckelring som hon gjort själv, en annan nyckelring med en liten mjuk uggla och fyra små sudd som såg ut som ugglor. Tjejen vet precis vad jag gillar! Jag fick ett par teckningar också, en där det stod ”I Love You” och en föreställande en prinsessa. Mitt största fan!

Vi käkade, åt lite mer, och sen blev det efterrätt med både bullar, kakor, tårta och godis. Visserligen var vi där på lunch, men vi behövde ingen mer mat på resten av dagen. Alls, faktiskt. Jag slocknade i bilen på väg hem, och gjorde inte något mer på kvällen. R åkte iväg till sitt garage en stund, jag lyssnade på musik och klickade mig runt halva internet i jakt på en mobilväska.

Hittade en slags väska en online-butik i går kväll, och det verkade vara Gollas enda väska för den modell av telefon jag har. ett riktigt fynd alltså, för det finns inga andra sådana. Den var verkligen allt annat än snygg, och inte var den särskilt billig heller. Men hellre det än en trasig telefon, så jag ska nog beställa en i dag. Är den usel är det väl inte värre än att jag skickar tillbaka den…

Fodral till iPhone med en ficka för kort, och en för pengar eller annat. Kalas och fynd.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/05/kalas-och-fynd/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.