Kort helg på lantstället

Helgen på lantstället är över. Den tog slut lika fort som den började, och jag har inte gjort ett dugg. Jag var helt paj efter bilresan ner i går, nästan hela dagen i dag, och lika paj kommer jag säkert att vara i morgon. Det är nästan ingen idé att jag följer med när det är över bara en natt, för jag kan ändå inte göra något. Vi försökte oss på en promenad med lånad hund i dag, på mitt initiativ, och det var helt sjukt jobbigt. När vi kom hem till stugan igen låg jag fyra timmar i soffan, innan det var dags  att packa ihop oss och åka hemåt.

Vi avslutade helgen på lantstället med nybakta kanelbullar hos Rs föräldrar, och vi fick med oss en påse hem för att verkligen kvalitetssäkra dem mer än en gång. Jag hittade inga fel på dem när vi åt dem, men jag måste prova den andra sorten, vaniljbullar, för att kontrollera att de blev korrekt gräddade och går att äta. Det är ett hårt jobb, men någon måste göra det. Nu är jag så trött att jag knappt orkar sitta upp, så adjö för i dag.

En påse kanelbullar som vi fick med oss från lantstället

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/05/kort-helg-pa-lantstallet/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.