Kul dagar!

Det är inte mycket som är särskilt kul hemma på dagarna, därför är jag glad i dag. Bästa M hade tagit ut en semestervecka, och vi träffades redan i morse. Fika, lunch, prata. Extra glad är jag ju såklart för att jag ska åka bort i morgon och bo hos E i Norrland ett par dagar, men det var jäkligt bra att komma ut i dag. Vi började med en fika, sen kollade vi på lite kläder till M, sen blev vi båda helt slut av hunger. Gick upp mot Östermalm och hittade ett thailändsk hak . Lunchen var god, men stället hade mer pynt och blinkande lampor än vilket disco som helst. Det kombinerades med reggae, vilket blev väldigt märkligt.

Koh Phangan restaurang på Nybrogatan. Kul dag med M!

Efter lunchen gick jag till den gode doktorn Feelgood med mitt akuta ryggskott och krokiga bäcken. Igen. Det var exakt samma sak förra veckan, och då fixade han till mig så att det mest akuta helt försvann. Jag var bra i några dagar, men nu var det tillbaka. Tänk om jag skulle få vård inom landstinget i stället, då skulle jag inte behöva vara så här sjuk. Han löste i alla fall upp de värsta låsningarna, och med lite tur är jag i hyfsad form ett par dagar framöver. Det vore ju passande. Det känns i alla fall betydligt bättre nu än vad det gjorde när jag vaknade i morse.

Nu är det packning som gäller. Nej, jag gjorde inte det i går, men jag plockade fram ryggsäcken jag ska ha med mig, fixade medicinlådan för resten av veckan plus eventuella olyckor, och lade fram de kläder jag ska ha med mig. Det borde inte ta mer än ett par minuter att stuva ner allt. Jag kommer säkert ändå att glömma bokningsnumret, tandborsten eller något annat i morgon. En del saker är lättare att låna eller köpa än andra. Måste boka taxi också, men tyvärr får jag inte åka hela vägen till Arlanda. Expresståget ingår i färdtjänst, men eftersom det blir ett byte innebär det att det dras två resor från mitt saldo. Kul. Nej, jag måste nog vila först av allt.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/05/kul-dagar/

2 kommentarer

    • kalebassmaj 12, 2015 kl. 18:58
    • Svara

    Det gör mig ont(!) att läsa om ditt onda. Själv fick jag ett ryggskott för en vecka sedan, som, tack o lov redan känns bättre. Har haft problem med ryggen tidigare, på grund av jobbet, men det har ju varit övergående, till skillnad mot ditt onda.
    Hoppas du får en skön tid där uppe i norr. och att besvären mildras med tiden.

    1. Tack snälla! Ja, oavsett om det är länge eller inte så är det alltid besvärligt när ryggen krånglar. Hoppas att du slipper framtida besvär!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.