Kvarterskrog och ånglok

Vi hittade en riktigt trevlig liten kvarterskrog i går kväll, inte på torget där jag själv bor, men vid nästa tunnelbanestation. Det såg ut som en ett riktigt sunkigt ställe, men maten var god och det var mycket mat. Personalen var trevlig, det var lugnt och städat, så dit går vi säkert igen. På gångavstånd de dagar jag kan det, men i går tog vi bilen. Vi visste ju inte vad det var för slags ställe förrän vi gick in, så vi åkte bil för att kunna åka till något annat ställe om det såg dåligt ut.

I dag roar jag mig själv, eftersom R har tagit med sig bästa M till Gävle. Märkligt nog är det ganska många jag känner som ska dit i dag, det är något slags speciellt ståhej med ånglok. Inte riktigt min kopp te, men även om jag säkert skulle ha roligt där i sällskap med R och M så är det inte värt att krascha totalt av bilresan. Jag kraschar hellre av saker jag verkligen vill göra själv, inte för saker jag hänger med på för att inte sitta hemma själv.

Har slängt ut en förfrågan på Facebook om det är någon likasinnad oförståsigpåare som vill ta en drink i kväll, inte hemma, för att helt och hållet missa allt prat om Eurovision song contest. Det vore trevligt, för det blir nog det sista tillfället på ett tag. Men först av allt – en balja kaffe.

En kopp kaffe och en kompimang. Var på en trevlig kvarterskrog i går!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/05/kvarterskrog-och-anglok/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.